آ
-
آب انار
تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
-
آنتیاکسیدان
حفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
-
آنتیاکسیدان
تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
-
آنزیم
تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
ا
-
ارزیابی
بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
-
انبارداری
حفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
ب
-
بایپلات
بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
-
برگ
تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
پ
-
پایه
تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
-
پس از برداشت
حفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
-
پسته
بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
-
پسته
بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
ت
-
تجزیه رگرسیون
ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
-
تجزیه عامل
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
-
تجزیه کلاستر
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
-
تنش خشکی
تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
چ
-
چمن
تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
ح
-
حاجی آباد
مروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
ر
-
رابطه ژنتیکی
کاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپهای چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
-
رطوبت
تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
-
رقم اکبری
بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
-
روغن سویا
بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
-
روغن ولک
بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
س
-
سیب
تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
ص
-
صفات ظاهری
بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
-
صفات کمی و کیفی
ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
ع
-
عملیات به باغی
مروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
-
عملیات خوب کشاورزی
تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
ف
-
فیتواستروژنها
تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
ک
-
کدو آجیلی
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
-
کمپوست
تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
گ
-
گرده افشانی
مروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
-
گروهبندی
بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
ل
-
لایم
ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
م
-
مصرف آب
تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
-
میوة انار
تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
ن
-
نیاز سرمایی
بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
-
نخل
مروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
-
نشانگر مولکولی
کاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپهای چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
-
نشانگرهای SSRو ISSR
ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
و
-
واکس
حفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
-
وراثت-پذیری
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد